TEMPS A CASA - TEMPS DE CONFINAMENT

TOT ANIRÀ BÉ! #joemquedacasa
#yomequedoencasa


Estimats alumnes i famílies, aquest nou temps que estam vivint a casa és un temps molt especial!
Tenim un gran repte per davant, només ens demanen una cosa: QUEDAR A CASA!
Per això, encara que no ens poguem veure, ens podem comunicar a través de internet, de les xarxes socials, de les vídeotrucades... i veure que encara ens preocupam els uns pels altres, que necessitam xerrar i contar com esteim als que sempre vèiem cada dia, que no estam sols, que tothom està igual i que tothom està lluitant contra aquest coronavirus.

Així com Jesús curava els malalts, hem de pensar que Déu no ens ha oblidat! Sino que ha marcat aquest temps perque nosaltres poguem tornar a estimar aquelles coses diàries que no li donàvem valor, aquelles persones que vèiem i no volíem estar amb elles, aquell parc o carrer que teníem oblidat, aquella escola a la que ens costava arribar els dematins i ara voldríem anar tot el dia, aquells mestres que ara cercam per missatges! 


Per tant, anem a fer coses per animar-nos en aquests moments! No deixem que la tristor ens guanyi!

REPTE 1: pels nins i nines de 1r EP A i B, dibuixar un gran ARC de Sant Martí, com el d'en Noé! Vos enrecordau de la història d'en Noè? Ell va estar tancat a un arca durant 40 dies! No podia sortir com nosaltres. Per tant, anem a cercar aquest ARC de Sant Martí! El podeu pintar, dibuixar, imprimir...!

imatge de Centre d'Estudis Jaume Balmes


imatge del blog religicandoenelcole


REPTE 2: als alumnes de 2n EP, hem de cercar també aquest gran ARC de Sant Martí com en Noè. Però en aquest cas, dibuixarem aquelles persones que més ens estan ajudant, com els nostres pares, germans... i sobretot la gent que està fent feina als hospitals, metges, infermeres, auxiliars... i com no, tots aquells que ens duen les coses per menjar, els supermercats, els que duen els camions, vaixells... a tots ells!




REPTE 3: als alumnes de 3r EP, tenim un nou SÚPERHEROI! EN SÚPERCOV! Eieieiei, però nosaltres també som uns grans SUPERHEROIS! Per això podem fer dues coses: fer-nos una difressa de SUPERHEROI amb coses que tinguem per casa i dibuixar-nos a un paper explicant quines coses feim per lluitar contra aquest virus. Si voleu, podeu afegir una foto de vosaltres disfressats!


REPTE 4: als alumnes de 4t EP durant aquest temps de confinament segur que heu vist que la gent ara duu marcareta i guants, que són les mesures més bàsiques per a protegir-nos del virus. Per això vos propòs fer-vos una mascareta (o dues, o tres) amb el material que tingueu a casa! Es pot fer amb paper de cuina, amb trossos de roba vella, amb fulls de plàstic d'arxivadors vells... i les podeu decorar amb dibuixos, missatges d'ànims! RECORDAU QUE AQUESTES MASCARETES SÓN NOMÉS PER CASA!


REPTE 5: als alumnes de 5è us propòs dins aquest temps de confinament que vos faceu una foto cada dia, fent qualque activitat diferent, desde cuinar amb els pares, fent activitat física, jugant a qualque joc, mirant un sèrie, recollir la casa... cada dia una cosa diferent! I la podeu apuntar al següent calendari!


REPTE 6: als alumnes de 6è us propòs que demostreu la vostra imaginació creant una vinyeta per aquest temps de confinament o sobre el coronavirus. Pot ser des d'una vinyeta de suport a totes les persones que fan feina per cuidar i curar els malalts, com una vinyeta que expressi les vostres emocions en aquest temps a casa, com una vinyeta del que creis que passarà quan tot això acabi... està en les vostres mans! Donau-li al cap!



Comentaris